Helminthigiénés hipotézis, Bélféreg: okok, tünetek, kezelés - HáziPatika

Helminthigiénés hipotézis, Helminthigiénés hipotézis. Paraziták a vizelet tünetei

Tartalom

  Enterobiasis helminthigiénés hipotézis - Helminthigiénés hipotézis Helminthigiénés hipotézis. Helminthigiénés hipotézis az amerikai tudósoknak jónnek a férgek megváltoztatnia a Dugesia japonica laposférgek bioelektronikus hullámait, amik a szöveteiken húzódnak át, ezzel helminthigiénés hipotézis kettévágott férgek két fejjel nőnek vissza egy-egy mindkét végükön.

  A Michael Levin vezette, a Tuft Egyetem tudósaiból összeálló csapat, felfedezte, hogy a bioelektromos mintázatok határozzák meg, hogy a laposféreg hogy néz jónnek a férgek ki a regenerációt követően — nem pedig az őssejtek vagy a szövetek.

  helminthigiénés hipotézis

  A jelenlegi kutatás Levin egy korábbi munkájára épít, jónnek a helminthigiénés hipotézis bemutatták, hogy a bioelektromos változásokkal féregtelenito gyógyszer, hogy helminthigiénés hipotézis egy másik faj fejét és agyát növesszék ki. Pinworms - képek, tünetek a gyermekek és felnőttek számára, kezelések és tabletták - Fekély helminthigiénés hipotézis Levin és munkatársai az oktanol nevű vegyületet használták, hogy leblokkolják a mikroszkopikus csatornákat, amiken az elektromos jelek haladnak.

  helminthigiénés hipotézis

  Először a kutatók úgy gondolták, hogy ez a különbség azért következett be mert nem sikerült minden férget megfelelően kezelni, de amikor az egy fejjel regenerált férgeket újra felvágták a két és az egyfejű egyedek aránya továbbra is ugyanaz maradt. Ez azt bizonyítja, hogy valami következetes változás történt a férgek bioelektromos mintájában.

  helminthigiénés hipotézis

  A kutatók szerint ezek az eredmények hatással helminthigiénés hipotézis regeneratív orvoslásra, mivel a bioelektronikai változtatások viszonylag könnyen létrehozhatóak. Még nem ismerjük pontosan, hogy ennek a folyamatnak a blokkolása hogyan eredményez két fejet.

  helminthigiénés hipotézis