A férgek elleni kezelés módja

Férgek idegenek, Bélféreg - Így szabaduljunk tőle! | BENU Gyógyszertárak

Tartalom

  Valami mozog a maszkokban, állítja az internet népe.

  fekete parazita a székletben

  Valójában azonban ártalmatlan szövetszálakról van szó. Az internetet nemrég elárasztották azok a videók, melyekben vizet engednek orvosi maszkokra az emberek, majd különös szálak mozgását vélik felfedezni.

  miért kúsznak ki a pinwormok

  Ez az új trend sajnos eltántoríthatja az embereket a maszkviseléstől abban az időszakban, amikor a legnagyobb szükségünk lenne rá. Ez a dolog nem újkeletű, csak most jutott el Magyarországra. Németországban már hetek óta készülnek ezek a videók, mi több, már találni anyagokat a jelenség értelmezéséről is.

  pinworms és diaskintest

  A DPA hírügynökség tényellenőrzése alapján a szálak, melyeket férgeknek észleltek egyesek, a gyárban dolgozók ruháiról, vagy kicsomagolás után kerülhettek a maszkokra. El kell keserítenünk mindenkit, ezek a szálak ugyanis nem férgek és nem nanotechnológiai rostok, hanem egyszerű szövetszálak.

  mi a férgek a földön

  Férgek idegenek mozognak? A hő, statikus elektromosság hatására. Hasonló vádakkal illették a PCR szövetpálcákat is, az alábbi videóban 45 percnél láthatjuk, hogyan is néz ki egy ilyen szál mikroszkóp alatt.

  A szakértők szerint nap mint nap lélegzünk be ilyen szálakat, tehát nincs ok az aggodalomra.

  a bőr alatt élő parazita